Termeni si conditii Concursul ”Absența”, 25 septembrie 2017 – 22 octombrie 2017

Concursul este organizat exclusiv in mediul virtual (online), pe pagina http://concursabsenta.ro, in conformitate cu prevederile din Regulament.

 

MECANISMUL CONCURSULUI

 

Pentru a participa la Concurs si pentru a putea castiga premiile acordate de catre Organizator in cadrul acestuia, Participantii care indeplinesc conditiile de participare, mentionate in Sectiunea 4 – „DREPTUL DE PARTICIPARE” din prezentul Regulament, trebuie sa urmeze intocmai pasii mentionati in urmatorul mecanism:

In perioada 25 septembrie 2017 – 22 octombrie 2017 se va desfasura Concursul pe http://concursabsenta.ro, iar Participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere cu toate informatiile obligatorii (nume si prenume, numar de telefon, adresa e-mail) pentru a se inscrie in concurs.

Se vor lua in considerare toate inscrierile pentru fiecare participant, acesta putand participa in fiecare etapa (Etapa 1 : 25.09 – 01.10.2017, Etapa 2 : 02.10 – 08.10.2017, Etapa 3 : 09.10 – 15.10.2017, Etapa 4 : 16.10 – 22.10.2017.

 

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

  • Concursul incepe la data de 25.09.2017 si se va desfasura pana la data de 22.10.2017, 23:59 (denumita in cele ce urmeaza „Perioada Concursului”).
  • Participantii trebuie sa se inscrie folosind formularul de concurs pana la data de  22.10.2017, 23:59.

 

La finalul Campaniei, toti participantii care au urmat pasii descrisi in mecanismul campaniei vor intra in procesul de extragere a participantilor:

  • La finalul fiecarei etape, toti cei care au urmat pasii descrisi in mecanismul concursului vor intra in tragerea la sorti. Castigatorii vor fi selectati prin site-ul www.random.org şi anunţaţi public pe pagina de Facebook Telekom Romania, cat si pe platforma dedicata concursului http://concursabsenta.ro, in datele 03.10.2017, 10.10.2017, 17.10.2017, respectiv 25.10.2017.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru public pe pagina dedicata Concursului www.concursabsenta.ro

 

 

 

PREMIILE ACORDATE

 

  • In cadrul Concursului, se vor acorda: 12 PREMII SĂPTĂMÂNALE (3 kit-uri pe săptămână, timp de 4 săptămâni) si MARELE PREMIU, un aparat Ultra HD GO PRO Hero 5 Black Edition.

“Kit-ul de amintiri” conține 1 x hard Disk Drive extern SEAGATE 3TB, 2 x pernă Dormeo din spumă de memorie, 1 x ramă foto digitală BRAUN, 6 coli x tablă de scris în forma de calendar, 1 x lampă tip notepad, mentionate in sectiunile 7 si 9 din Regulament.

  • Concursul se adreseaza oricarui cetatean roman, indiferent daca este sau nu client Telekom Romania, aceasta nefiind o conditie obligatorie de participare.

Valoarea totala a premiilor este de maxim 4000 euro, in functie de optiunile de pret disponibile la momentul achizitionarii si personalizarii produselor.

Nu se va acorda contravaloarea in bani sau in alte produse, iar premiile castigate nu sunt transmisibile si altor participanti sau unor terti. Imaginile de pe materialele de promovare a Campaniei sunt cu titlu informativ/ de prezentare.

 

ARTICOL CARACTERISTICI Nr buc.
Hard Disk Drive extern SEAGATE Expansion Desktop STEB3000200 3TB, USB 3.0, negru 12
Perne memory foam Dormeo Perna Anatomica, Set 2 buc Siena 12
Rama foto digitala Rama foto digitala BRAUN Digiframe , 7″, Negru 12
Sticker: tabla de scris Pachetul contine: 6 coli 30 x 60 cm

Dimensiunile finale sunt aprox.: I 76 x L 130 cm

Material: Eco-friendly, PVC netoxic

12
Sandwich Led lamp Lumina LED alba

Necesita4  baterii de tip AAA

Pix cu radiera speciala

Dimensiuni: 26 cm  x 15,5 cm x 6 cm

12
Camera video sport Ultra HD GO PRO Hero 5 Black Edition Wi-Fi, Bluetooth, card microSD, rezistenta la scufundare pana la 10m fara carcasa 1

 

Urmatoarele norme se aplica castigatorilor concursului:

Dupa ce vor fi desemnati cei 13 castigatori (3 castigatori/etapa si Marele Premiu la finalul concursului), acestia vor primi un email in care li se vor solicita informatiile personale pentru transmiterea premiului. Castigatorii vor trebui sa ofere informatiile necesare (nume, prenume, copie/fotografie după buletin, adresă de livrare) pentru primirea premiului pana cel tarziu 30 octombrie, cu mentiunea ”Sunt de acord cu furnizarea acestei copii catre Bakers Digital Communication si cu colectarea datelor personale aflate pe ea”.

Se va lua in considerare fiecare inscriere pentru toti participantii, indiferent de cele 5 etape de extragere (4 etape si Marele Premiu).

– De asemenea, se vor lua in considerare pentru desemnarea castigatorilor doar inscrierile inregistrate in perioada specificata mentionata in Sectiunea 3 – “PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI”, articolul 3.1. din Regulament.

– Participantii vor fi singurii raspunzatori pentru orice incalcare a legislatiei in materia drepturilor de proprietate intelectuala si publicitate, precum si orice alt domeniu relevant.

Organizatorul isi declina orice raspundere in situatia in care participantul nu raspunde la e-mail-ul oficial solicitat, nu vorbeste limba romana, are deficiente vizuale/auditive sau de alta natura sau pentru orice situatii in care Participantul nu poate fi contactat, indiferent de motiv, conform prezentului Regulament va fi desemnat necastigator si se va trece la contactarea rezervei desemnate.

Inmanarea premiului castigatorului se va face prin curier, cu confirmare de primire, in maximum 60 zile calendaristice de la data validarii castigatorului, in functie de disponibilitatea produselor.